RAKU i höst

Vi undersöker hur många som är intresserade av raku i höst. Det blir i samarbete mellan Molkoms Kulturförening och Vuxenskolan. Avgift för 10 grr 795 kr. Tillkommer 50 kr per kilo lera som du använder. I det priset ingår 2 bränningar och glasering. Vi kommer att göra inköp och sätta igång om vi blir minst 10 stycken. Lämna intresseanmälan före 9 september! Efter det gör vi inköp och räknar med att vara igång måndagar kl 18-21 i slutet av september.

Vi ringlar, kavlar, skulpterar – drejar inte.

DU kan anmäla dig genom att skriva meddelande här.
Observera att anmälan är BINDANDE.
Uppge NAMN, ADRESS, TELEFONNUMMER

Du kan också anmäla dig
Direkt till Vuxenskolan Telefon: 0553 – 412 97, Tisdag-Torsdag kl 9.00-15.00

Du kan också lämna meddelande på Facebook Molkoms Kulturförening

Du kan också lämna meddelande med SMS eller MESSENGER till 0762583826

Rakukurs

Välkommen till Rakukurs, 4 måndagar i maj, i samarbete med Studieförbundet Vuxnskolan.

8, 15, 22, 29 maj kl 18.30- 21.00 på Graningeskolan, Skolgatan 7, Molkom,  i Vuxenskolans lokaler.

Vi bränner utomhus lördag 10 juni från kl. 11

Anmäl dig här!
eller maila kontakt@molkomskulturforening.se
eller på Facebook!
Mer info:  0762583826

Kostnad: 50 kr per kilo lera/glasering och bränning ingår i priset

Skaparverkstad

Bild

Skaparverkstad/Hobbyrum – öppet på tisdagar – från och med den 4 april – mellan 13-17.
Vi bjuder på fika med fikabröd på invigningen.
Nu kan du använda vårt nya hobbyrum på Graningeskolan i A-huset. Kom hit för att bara umgås eller ägna dig åt din hobby. Det finns tillgång tillgång till symaskiner, material till smycken, PC med skrivare och en TV. Barnen kan teckna och måla.
Men viktigast är att du kan ägna dig åt din favoritsyssla tillsammans med andra. Ta med dig din stickning, gardinerna som måste läggas upp, det där tyget du ville sy någonting av, ditt korsord som du behöver hjälp med, ditt akvarellblock eller modellbygge! Ja, du vet bäst själv vad du vill få fixat. Eller kom bara för att umgås.
Du kan köpa kaffe eller te för 5 kronor och ta med dig eget fikabröd.

Multikulturfestival i Molkom – 24 september 2016 från kl 13 på Hembygdsgården

Bilder från Multikulturfestivalen

Publicerat av Molkoms kulturförening den 29 mars 2017

Poster multikulturfestival v0.7